24 jūlijs, 2019

JAUNUMS! Urtekram Green Matcha produktu līnija

Manam iemīļotajam eko kosmētikas zīmolam Urtekram ir jaunums - Green Matcha kosmētikas līnija. Tā satur Japānas zaļo Matcha tēju un mikroaļģes, kas ir bagāti ar unikālu antioksidantu formulu un nodrošina ādas un matu aizsardzību no piesārņojuma. Turklāt tā ir viena no pirmajām eko kosmētikām augu izcelsmes iepakojumā.


Japāņu zaļās Matcha tējas līnija ietver sevī antioksidantiem pārbagāto Japāņu zaļo tēju un mikroaļģes, un, ir lieliska, lai attīrītu, atveldzētu un restartētu savu ādu un matus, kā arī sniegtu tai antioksidantu devu. Spēcīgie antioksidanti lieliski attīra ādu no apkārtējās vides piesārņojuma – tai piemīt dabīga detox iedarbība. Turklāt Green Matcha līnija ir viena no pirmajām kosmētikas līnijām pasaulē ar dabīgu cukurniedru iepakojumu, kas saudzē mūsu dabu un samazina plastmasas patēriņu. Iepakojums ražots no cukura ražošanas procesā pāri palikušās cukurniedru šķiedras, kuras var izmantot augu izcelsmes iepakojuma veidošanai. Urtekram izvēlējās šo materiālu, jo tas ne tikai sniedz pārstrādājumu iepakojumu, bet arī tā ieguves procesā palīdz dabai.


Urtekram Green Matcha dziļi attīrošs šampūns un matu kondicionieris


Urtekram dziļi attīrošs šampūns un matu kondicionieris ar Matcha zaļo tēju.
Japānas zaļā tēja ir bagāta antioksidantiem, kas aizsargā no apkārtējās vides piesārņojuma. Alvejas sulas bāze un hialuronskābe mitrina galvas ādu, savukārt mikroaļģes lieliski attīra matus no taukainības, matu ieveidošanas produktiem, netīrumiem un bagātina matu galus ar vērtīgām minerālvielām.

Šampūns lieliski puto un attīra galvas ādu un matus visā garumā. Šampūns nesausina matus un nesapinkā tos, toties burvīgi smaržo pēc labas zaļās tējas ar laima šķēlīti.

Man ļoti patīk Urtekram kondicionieri, jo tie spēj matus padarīt mīkstus, gludus, zīdainus un viegli ķemmējamus. Sastāvs ir burvīgs - aromāts svaigs un uzmundrinošs. Favorīts!

Urtkeram pretcelulīta skrubis ar Matcha zaļo tēju


Pretcelulīta iedarbību veicina čili fermenta ekstrakts, kas enerģizē ādu un notīra atmirušās ādas šūnas. Japānas zaļā tēja un mikroaļģes ir bagātas ar antioksidantiem, kas balansē un aizsargā ādu no apkārtējās vides ietekmes. Alvejas sula un augu glicerīns mitrina ādu.
Matcha zaļā tēja ir izteikti zaļā krāsā, jo tā satur ļoti daudz hlorofila. Hlorofils ir efektīvs eksfoliants ar detoksa iedarbību, kas kopā ar čili ekstraktu veicina pretcelulīta iedarbību.
Šis ir samērā maigs krēmveida skrubis ar nelielām abrazīvajām daļiņām, kas maigi, bet, kopā ar efektīvajām aktīvajām vielām, pamatīgi attīra ādu. Man prasītos nedaudz ņiprākas abrazīvās daļiņas, bet pārējais ir foršs - aromāts ir jauks un svaigs, āda jūtas tīra, svaiga, tvirta.

Urtekram pretcelulīta eļļa ar Matcha zaļo tēju


Pretcelulīta iedarbību veicina čili fermenta ekstrakts jeb capsicum frutescens augļi, kas enerģizē un viegli silda ādu. Japānas zaļā tēja un mikroaļģes ir bagātas ar antioksidantiem, kas balansē un aizsargā ādu no apkārtējās vides piesārņojuma. Olīvu, mandeļu, brokoļu un sojas eļļas atjauno un kopj ādu.
Urtekram pretcelulīta eļļa viegli sildošās īpašības, komplektā ar vieglu masāžu iekustina limfas atteci, tādējādi veicina šķidruma drenāžu - samazina tūsku un celulītu. Eļļa patīkami klājas uz ādas, to padara maigu un zīdainu. Ilgstoši lietota ievērojami samazina celulīta pazīmes - āda ir gludāka, tvirtāka, atsperīgāka. Vērtīgās eļļas kopj ādu - samazinot ādas sausumu un kairinājumus. Tā kā tā ir masāžas eļļa - tekstūra ir bagātīga, līdz ar to uzsūkšanās lēnāka, tāpēc Matcha procedūrai ir jāatvēl kādas minūtes, nebūs hopš, hopš un gatavs! Toties rezultāts ir to vērts!

Urtekram roku krēms ar Matcha zaļo tēju


Urtekram roku krēms ir bagātināts ar šī sviestu, olīvu, hohobas eļļām un dabīgu hialuronskābi, kas baro un dziļi mitrina sausu roku ādu. Krēmam ir bagātīga, taču patīkama tekstūra, kas labi uzsūcas un padara ādu maigu un zīdainu. Krēms īpaši foršs ir uz akti, jo no rīta āda jūtas brīnišķīgi - maiga, gluda, atpūtusies. Un nav jākreņķējas, ka krēma tekstūra ir mazliet bagātīgāka, kā varētu vēlēties. Lielisks roku krēms.

Jauno Urtekram Green Matcha produktu līniju meklē Biotēkas veikalos un internetā bio.lv

Cenas:
Šampūns - 6,30 EUR | 250ml
Kondicionieris - 6,50 EUR | 180ml
Skrubis - 6,80 EUR | 150ml
Pretcelulīta eļļa - 8,90 EUR | 100ml
Roku krēms - 5,50 EUR | 75ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru