03 jūlijs, 2019

Kiehl's kliņģerīšu līnija un JAUNUMS!

Kiehl's kosmētika ir lieliska, tas ir zīmols ar savu mērķi, vīziju un misiju. Katrs produkts ir pārdomāts līdz sīkumam, katra sastāvdaļa, tekstūra un īpašība ir ar nolūku radīta, pārdomāta un saprotama. Tāpēc ir liels prieks, ja burvīgajam Kiehl's kosmētikas klāstam pievienojas kāds jaunums.



Kiehl's ir viens burvīgs kosmētikas zīmols, kura pirmsākumi meklējami ASV. Kiehkl's kosmētikas ražošanā izmanto ilgtspējīgi iegūtas un dabiskas sastāvdaļas, izvēlas atbildīgu iepakojumu un ražošanas metodes. Respektīvi - zīmols domā par vidi, dabu un cilvēkiem, lai izejvielas būtu ilgtspējīgas, saudzīgas un iegūtas godīgā ceļā. Šobrīd Kiehkl's lepojas, jo kosmētikas formulas satur vismaz 95% dabisku sastāvdaļu. Tāpat zīmols atbalsta labdarību, ziedojot līdzekļus dažādiem lieliem mērķiem.

Lūk, tāds foršs zīmols, lieliska kosmētika un brīnišķīgs jaunums.

Ja jau jaunums - tad sākšu ar to: Kiehl's Calendula Serum-Infused Water Cream


Jaunais kliņģerīšu sērijas ūdens krēms ir tiešām brīnišķīgs - tas ir ultra vieglas konsistences krēmgēls, kas bagātināts ar kliņģerīšu serumu, kas satur kliņģerīšu ziedu ekstraktu un tūkstošiem mikronizētu kliņģerīšu ziedlapiņu. Krēms sniedz ādai nomierinošu mitrināšanu, piešķirot tai svaigumu un mirdzumu.
Krēmam ir perfekta gēla tekstūra - tas ir ļoti viegls, maigs, mitrinošs, uzsūcas zibenīgi, nav lipīgs, nav taukains un nav smagnējs. Tas lieliski un jūtami mitrina un atsvaidzina ādu, izlīdzina ādas toni un piešķir dabisku mirdzumu. Dziļā mitrināšana uzlabo ādas tekstūru un izlīdzina sīkās un sausās līnijas. Savukārt kliņģerītes ārstnieciskās īpašības palīdz novērst ādas apsārtumus, dziedēt to. Krēms ideāli piemērots vasarai un perfekts taukainai ādai, jo nepadara ādu smagnēju un spīdīgu. Šik krēmam ir perfekta tekstūra un perfekta mitrināšana. Šobrīd mans favorīts. Tiešām ļoti, ļoti patīk un lietojas ļoti lēnām, jo pietiek ar maziņu piciņu, lai noklātu visu seju, kaklu un dekoltē.

Bet lai jauno krēmu varētu izbaudīt vislabāk - to jālieto kopā ar kliņģerīšu sērijas produktiem - tādēļ komplektam lieliskais Kiehl's kliņģerīšu sērijas toniks (Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner)


Šis ir īpaši normālai - taukainai ādai piemērots toniks bez alkohola, kas lieliski nomierina, atsvaidzina un sagatavo ādu tālākajiem kopšanas soļiem. Toniks lieliski mitrina ādu un diždadža sakne palīdz samazināt ādas taukošanos. Kliņģerīte dziedē un noņem apsārtumu. To droši var klāt uz problēmzonām un izsitumu skartajiem reģioniem.
Toniks ir teicams palīgs pēc kārtīgas ādas attīrīšanas, jo perfekti un tūlītēji nomierina ādu, to mitrina un atsvaidzina. Ja nav žēl šī brīnišķīgā produkta - to var sasaldēt nelielos kubiņos un no rītiem izmantot lai atsvaidzinātu ādu un noņemtu tūsku. Sajūtas ir fantastiskas.

Abi produkti ir tiešām fantastiski - manai kombinētajai ādai ideāli piemēroti: mitrinoši, nomierinoši, atsvaidzinoši.


Produktus meklē Kiehl's veikalos u/v Stockmann un Spicē.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru