26 jūlijs, 2019

Atrasts Drogas. L'Oreal Serie Expert profesionālā kosmētikas mājas lietošanai

L'Oreal Professionnel Serie Expert kopš 2000. gada ir zināma, kā profesionālā matu kosmētika salonu lietošanai. Taču jau kādu laiku ikoniskie produkti pielāgoti lietošanai mājas apstākļos radot atsevišķus produktus mājas lietošanai. Un šobrīd tie pavisam ērti pieejami lielākajos veikalos Drogas un interneta veikalā www.drogas.lv


Serie Expert ir lieliska matu kopšanas kosmētika ar spēcīgām aktīvajām vielām un ekskluzīvām formulām. Pie tam šobrīd kosmētika ir arī videi draudzīgā iepakojumā. Kosmētikai ir plašs sortiments - katrs atradīs piemērotākos produktus savu matu prasībām.
Priekš manis Serie Expert ir jaunums, to pamanīju Drogas veikalā, tādēļ nolēmu, ka ir jāizmēģina. Paņēmu pilnu komplektu - šampūnu, kondicionieri un matu masku.


SERIEEXPERT Volumetry šampūns. Apjoma šampūns ar augu aromātu plāniem un smalkiem matiem.


Plāniem un trausliem matiem paredzētais šampūns attīra un atdzīvina matus, piešķirot tiem apjomu un vitalitāti. Tā konsistence ir bieza, caurspīdīga, ar patīkamu augu aromātu. Šampūna formulas pamatā ir salicilskābe un kalcija kristālu atvasinājumi. Šī formula aptver katru matiņu, vienmērīgi izplatās pa virsmu un rada apjomīgu matu efektu, pateicoties plānajam matu apvalkam, kas palielina atstarpi starp katru matiņu. Formulas sastāvs ir bagātināts ar hidra-lite sastāvdaļu, kas nodrošina optimālu matu mitrināšanu.
Būsim godīgi - šampūnu novērtēt ir visai grūti. Tas, ko pamanīju to lietojot - mati tiešām iegūst papildus apjomu - tie izskatās kuplāki un biezāki. Pārējais viss kā labam šampūnam - perfekti attīra, nesausina un nepinkā matus. Ļoti, ļoti patīk!


SERIEEXPERT Inforcer kondicionieris. Stiprinošs kondicionieris trausliem un vājiem matiem ar vitamīnu B6 un biotīnu.


Stiprinošais kondicionieris paredzēts trausliem matiem cīņā pret matu izkrišanu un lūšanu. Sastāvā iekļautie vitamīns B6 un biotīns nostiprina matus, kā arī atgriež to spožumu.
Lielisks kondicionieris matu stiprināšanai un atjaunošanai. Tas jauki nogludina matu struktūru, tos stiprina un samazina matu galu lūšanu, atvieglo matu ķemmēšanu un piešķir matiem veselīgu mirdzumu. Lietojot labu matu kosmētiku - mani mati ir izauguši tik gari, cik tie nav bijuši manā dzīvē. Paziņas pat diskutēja, ka es esot pieaudzējusi citēju "bārbijas lokas". NOP! Tie ir mani personīgie, īstie un dabīgie mati! Vienkārši es izvēlos lielisku matu kopšanas kosmētiku! Favorīts!


SERIEEXPERT Absolut Repair Lipidium matu maska. Atjaunojoša un aizsargājoša maska bojātiem matiem ar lipīdiem, keramīdiem, pienskābi, fitokeratīniem un UV filtriem.


Matu maska bojātiem matiem satur lipīdus, kas palīdz atjaunot matu dabīgo spēku un spīdumu, padarot tos vieglus, keramīdus, kas rūpējas par matu struktūras atjaunošanu, kā arī pienskābi, kas efektīvi neitralizē sāļus, kalciju, varu un dzelzi, kas paliek matos pēc to mazgāšanas. Tāpat maska satur fitokeratīnus, kas veicina vāju un plānu matu atjaunošanos, piesātinot tos ar mitrumu, kā arī UV filtrus, kas aizsargā matus no izžūšanas saulē.
Lieliska maska jebkurai sezonai, taču īpaši gribu uzsvērt UV aizsardzību, kas forši pasargā matus no pārlieku lielas saules ietekmes. Man gan patīk saules balinātie mati, taču maska man palīdz matus atjaunot un samazināt saules nelabvēlīgo ietekmi, vienlaikus arī ļaujot matiem dabiski balot saulē. Maska matiem piešķir fantastisku mirdzumu, tos perfekti nogludina, izlīdzina un mitrina. Mati kļūst vijīgi, dzīvīgi, teju kā pēc friziera salona apmeklējuma :) Ļoti, ļoti patīk!

Rezumē - man ārkārtīgi patīk L'Oreal Professionnel Serie Expert matu kosmētika. Noteikti to iegādāšos arī turpmāk, lai forši un pilnvērtīgi palutinātu savus matus!

L'Oreal Professionnel Serie Expert meklē lielākajos veikalos Drogas un interneta veikalā www.drogas.lv


Cenas:
Šampūns - 11,99 EUR | 300ml
Kondicionieris - 13,49 EUR | 200ml
Maska - 15,99 EUR | 250ml


Lai skaisti!


2 komentāri:

Ievadiet komentāru