15 jūlijs, 2019

Lavera zobu pastas

Personīgi man Lavera zobu pastas ir jaunums. Tās ir dabiskas, maigas, garšīgas. Sertificētas kā dabīgā kosmētika atbilstoši NATRUE standartiem. Skaistā iepakojumā un par tik ļoti pievilcīgu cenu. Tādēļ nolēmu izmēģināt sev, vīram un meitiņai peciņai.


Lavera ir diezgan pieklājīga zobu pastu izvēle - baltinošas, aizsargājošas, jūtīgiem zobiem un ikdienas kopšanai, lieliem un maziem, mammām un bērniem. Atradīsi ko piemērotu visai ģimenei.

Manās mājās mums katram ir sava zobu pasta, jo mazajai izvēlamies, ko tādu, kas nekaitēs norijot, vīram - klasisku un maigu garšu, savukārt es eksperimentēju uz nebēdu un noprovēju pat visdīvainākās zobu pastas :)

Bet šoreiz - nekas dīvains, viss garšīgs un patīkams - Lavera zobu pastas.


Lavera whitening balinoša zobu pasta ar bambusu un nātrija fluorīdu.


Dabiska zobu pasta ar balinošu efektu, ko sniedz bambusa celulozes pulējošās šķiedras. Zobu pasta ir universāla - tā nodrošina visaptverošu aizsardzību gan zobiem, gan smaganām. Noņem aplikumu, pasargā no kariesa un zobakmens veidošanās, aizsargā smaganas un atsvaidzina elpu. Stiprina zobu emalju.
Lieliska zobu pasta ikdienas lietošanai. Maiga un patīkama piparmētru garša, lieliski noņem aplikumu un ēdiena radītos traipus no zobiem. Dabiski samazina zobu krāsas izmaiņas un aizsargā emalju. Satur fluorīdu.
Ļoti patīkama zobu pasta - mans favorīts.


Lavera zobu pasta ar bio ehināciju un kalciju “Complete Care”


Zobu pasta ikdienas zobu kopšanai bez fluorīda. Zobu pasta nodrošina 5 - kārtīgu aizsardzību, kas nodrošina īpaši svaigu elpu: notīra aplikumu, pasargā no kariesa veidošanās, aizsargā no zobakmens veidošanās, palīdz uzturēt veselīgas smaganas, nodrošina svaigu elpu. Zobu pasta satur īpaši efektīvu fluorīdu nesaturošu formulu Green Fresh, kas veidota uz kalcija bāzes, un nodrošina zobiem aizsardzību. Pats foršākais - zobu pasta piemērota arī bērniem.
Šī ir vīra iecienītākā - klasiska un ļoti maiga garša, pilnvērtīga kopšana un aizsardzība. Laba iedarbība. Elegants un iepakojums. Šo ņemam līdzi arī izbraukumos, jo tad visi varam iztikt ar vienu iepakojumu. Perfekta izvēle, ja izvēlies universālu produktu visai ģimeni!


Lavera Kids zobu pasta bērniem ar bio kliņģerīti un kalciju.


Īpaši piena zobu kopšanai izstrādāta zobu pasta, kas nesatur fluorīdu un krāsvielas. Maiga augļu garša un organiskā kliņģerīte rūpējas par pirmajiem zobiņiem - notīra aplikumu, palīdz uzturēt veselīgas smaganas un aizsargā zobus no kariesa veidošanās. Arī šī zobu pasta satur īpaši efektīvo fluorīdu nesaturošo formulu Green Fresh, kas veidota uz kalcija bāzes, un nodrošina zobiem ideālu aizsardzību.
Zobu pasta pašiem mazākajiem. No manas puses galvenās prasības ir pilnīgi dabisks, hipoalerģisks un norīšanai drošs sastāvs, jo mans bērns tikai mācās izskalot muti pēc zobu kopšanas. No bērna galvenās prasības ir bērnam pievilcīgs iepakojums un laba garša. Un jā - šī zobu pasta nodrošina visas mūsu prasības, tādējādi ierindojoties peciņas favorītu pulciņā! Lieliska zobu pasta!

Lavera kosmētiku meklē Lavandas Eko Veikalu plauktos un internetā www.lavandas.lv

Cenas:
Baltinošā zobu pasta - 3,90 EUR | 75ml
Complete Care zobu pasta - 3,90 EUR | 75ml
Bērnu zobu pasta - 4,50 EUR | 75ml


Lai skaisti!

2 komentāri:

  1. Noteikti būs jāpamģina. Palēnām sāku savējos radināt pie kaut kā dabiskāka un plus mazais bieži mēdz norīt zobu pastu. Nu saki, ko gribi, ka nedrīkst, tik un tā ir kāda krikucītis jānorij.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā - tā ar tiem bērniem. Ir. Mana peciņa vēl pa mazu lai pilnībā saprastu cēloņa-seku sakarību. Tāpēc es izvēlos TIKAI dabiskas vai eko zobu pastas. Vismaz sirds mierīga, ja viņa arī to pastu apēd.

      Dzēst

Ievadiet komentāru